Kategorier
Diverse

Testosteron Boostere – En ny vej frem

Begge køn kan drage fordel af testosteron rolle i deres generelle sundhed. Statistikker viser, at testosteronniveauet hos mænd er faldende med alderen. Det betyder, at testosteron har mindre positive virkninger på deres krop. Disse faldende niveauer er grunden til mange mænd begynder at lægge mærke til uvelkomne tegn på aldring som lav energi, hukommelsesnedsættelse, tab af interesse for seksuel aktivitet, og alvorlige depression symptomer.

Der er mange testosteron boostere til rådighed. Disse kosttilskud kan bidrage til at øge din krops testosteronniveauer. En masse læger anbefaler fiskeolier til testosteron boostere. Andre fødevarer, som bønner eller nødder, kan også øge testosteron produktion. Men fiskeolier er mere kraftfulde og holder i længere tid. De er ideelle til folk, der ønsker at tage kosttilskud af andre grunde, såsom vægttab eller bodybuilding.

Den hastighed, hvormed testosteron produktionen falder efter en alder af 30 er ca 2% pr kalenderår. Det betyder, at du ikke får det fulde udbytte af den øgede muskelmasse, som du har fået over tid, hvis din testosteron supplement indtag ikke er steget. Udviklingen af seksuel lyst er direkte forbundet med testosteronniveauer, så et fald i testosteronniveauer vil have en enorm indflydelse på seksuel funktion.

Naturlige testosteron boostere, som er helt lovligt, er en fantastisk måde at øge testosteron sikkert. Disse boostere har ikke bivirkninger som andre testosteron-styrke kosttilskud. Disse boostere er ikke kun effektive til at producere testosteron, men de stimulerer også frigivelsen af HGH (humane væksthormoner). HGH muskler vokser så hurtigt på grund af denne stigning i hormonproduktionen. Dette væksthormon hjælper din krop komme sig efter en træning.

Testosteron boostere kan findes i både naturlige og syntetiske former. Enhver naturlig testosteron booster, der stimulerer testosteron produktion naturligt, naturlige eller syntetiske, betragtes som sikreste og mest effektive til at øge muskelmasse og fremme muskelvækst.

Disse boostere fås i mange forskellige mærker, såvel som forskellige typer produkter. Det er vigtigt at lære om ingredienserne samt virkningerne på kroppen, så du kan vælge det bedste supplement til dine behov. Disse naturlige testosteron boostere omfatter

ZMA

ZMA, som ofte findes i de fleste proteintilskud produkter, har haft positive resultater for mange bodybuildere og atleter. Denne organiske protein pulver er en kraftfuld måde at øge testosteronniveauet. ZMA kan have langsigtede virkninger på testosteron. Men juryen er stadig ude. Det lader til, at ZMA kan være i stand til at øge testosteronniveauet og fremme muskelvækst og reparation.

Tribulus Terrestris

Tribulus terrestris er en anden naturlig testosteron booster. Denne urt har længe været brugt til behandling af libido. Det kan øge testosteron produktion og bidrage til at øge libido. Det er meget effektivt til at forbedre mandlig libido, når det tages i sin højeste kvalitet.

Cissus Quadrangularis

Cissus quadrangularis bruges til mange forskellige lidelser siden midaldrende. Det er en kraftfuld urt, der øger progesteron produktion. Det øger testosteronniveauet gør det meget ønskeligt. Cissusoidal supplement brugere har oplevet øget sexlyst. Det forbedrer også muskelvækst.

Marthews

Marthews har et højt testosteronniveau og er et godt hormon stimulerende. Dette kan føre til en stigning i fysiske og psykologiske præstationer. Det er også en god kilde til tyrosin. Dette er forløberen til dopamin. Dopamin er neurotransmitter, der stimulerer nydelse. Dopamin kan forbedre humør, hukommelse og libido.

Marietidsel

Denne urt er en potent testosteron booster, der kan øge dine hormoner. Det er en europæisk urt, og det er værd at tilføje til dit supplement rutine. Det er en meget videnskabelig blanding, der omfatter Indole-3-Carbinole-B-B-D-Glucan, som er en naturlig forløber for dopamin. Dette forbedrer dopamin niveauer og gør du føler dig mere energisk, opmærksom og ungdommelig.

Det kan også sænke kortisol niveauer. Cortisol (det hormon, der forårsager muskeltab) nedbrydes via enzymet catabolisme. Dette vil hjælpe dig med at få muskler og reducere fedt.

Hampefrø

Hampefrø, som er fri for gluten, er en glimrende kilde til omega-3. De er rige på protein næringsstoffer og fibre, der kan bruges til at øge testosteronniveauet.

Da de fleste testosteron boostere er sikre, bør du sørge for omhyggeligt at gennemgå eventuelle kosttilskud, der kan forårsage bivirkninger.

Skriv et svar