Kategorier
Diverse Artikler

Sådan løses dll-problemer – Reparation af problemer i forbindelse med dll-filer

En fejlmeddelelse, der angiver, at der bruges en bestemt dll-fil, kan være yderst alarmerende, især når filen er kritisk for et andet program. Den bedste måde at løse problemet på er at finde den relevante dll-fil og kontrollere, om den er blevet rettet. Ellers kan programmet muligvis ikke fungere korrekt.

Det er muligt, at du ved et uheld har slettet en fil, når du bruger et bestemt program. Du bør søge efter den manglende fil for at kunne erstatte den, når dette sker. Hvis du har adgang til windows-filsøgningsværktøjet, kan du søge efter den manglende fil og erstatte den. Hvis du er tilfreds med resultaterne, kan du installere programmet igen for at sikre, at filen genindlæses på det rigtige sted.

Nogle gange fungerer fejlmeddelelsen som et advarselssignal. Meddelelsen vises, første gang du starter computeren. Det vil fortælle dig, at .dll mangler. Gå til menuen Start, og kør derefter programmet. Hvis du fortsat får vist en fejlmeddelelse, efter at du har installeret programmet på computeren, kan det være på tide at opdatere softwaren. Dll-fejlmeddelelser kan forårsages af mange forskellige problemer. Der kan være mange årsager til.dll filen er beskadiget.

Dette vil hjælpe dig med at løse problemet, næste gang fejlmeddelelsen.dll filer dukker op. Det er bedst ikke manuelt at søge efter de manglende.dll. Hvis du har mistanke om, at filen mangler, skal du kopiere den tilbage til systemet for at kontrollere, om problemet er blevet løst. Pålidelig software til rensning af registreringsdatabasen anbefales til ethvert problem. Denne software vedligeholder databasen over alle.dll filer på dit system. Du kan beskadige registreringsdatabasen ved at installere eller fjerne.dll filer forkert. Det gemmer alle filer, der er blevet beskadiget, hvilket kan omfatte tusinder af filer. Registreringsdatabasen er afgørende for computerens drift. Det fortæller, hvor mange filer der gemmes, og gør det muligt at fungere problemfrit. Du kan ikke indsætte de beskadigede.dll filer i systemet, hvis registreringsdatabasen er beskadiget. Rensning af registreringsdatabasen med en registreringsdatabaserenser er det første trin til at rette fejlen.

Kør renseren i registreringsdatabasen. Marker omhyggeligt de filer, du vil slette. Når du har valgt de rigtige filer, skal du slette dem en efter en. Slet ikke bare .dll. Ved at gøre dette kan du ved et uheld slette andre.dll fil, der er nødvendige for at sikre, at programmet fungerer korrekt. Start computeren igen, når renseren i registreringsdatabasen er færdig med at slette alle.dll filer. Hvis problemet fortsætter, efter at renseren i registreringsdatabasen er færdig med at slette filerne.dll , skal du genstarte computeren og derefter gå tilbage til det oprindelige trin. Pas på ikke at køre på computere, der er inficeret med virussen. Disse filer er farlige og kan medføre, at computeren mister vigtige oplysninger. For at sikre computerens integritet kan du hente og installere en systemscanning og registreringsdatabasescanner via internettet. Scanneren registrerer og retter eventuelle fejl.

En fejlmeddelelse på computeren kan også skyldes beskadiget eller beskadiget hardware, software, registreringsdatabase og/eller installation af uvelkomne tredjepartsprogrammer. Der kan opstå fejl i Windows-registreringsdatabasen, hvis tredjepartsprogrammerne kører ud over Windows-registreringsdatabasen. Hvis du vil rette fejl i registreringsdatabasen i Windows 98/ME, 2000/XP eller Vista, skal du hente og køre en scanner i registreringsdatabasen.

Computeren får vist fejlmeddelelser, når der er problemer i Windows-registreringsdatabasen. Fejl i Windows-registreringsdatabasen kan forårsage langsommelige, tilfældige fejl eller endda problemer med blå skærm. Hvis du kører registreringsdatabasescanneren og henter den, er computeren fri for fejl i registreringsdatabasen. Din computer fungerer optimalt og fungerer fejlfrit. Min computer kører hurtigere nu, end den gjorde, da jeg først købte den. Nedenstående link vil hjælpe dig med at løse blå skærm problem også kendt som computer nedbrud.

Skriv et svar