Kategorier
Diverse Artikler

Et personligt lån kan give mange fordele

Capital One og Orchard Bank tilbyder nul procent introduktioner i en begrænset periode. Hvis du ikke betaler din gæld ved udgangen af den salgsfremmende periode, vil renten stige til 18,99%-20,99% om året. Hvis du har problemer med at foretage dine betalinger, kan du kontakte kreditfirmaet og bede om hjælp fra trængsler afdelingen. De vil være i stand til at hjælpe dig med at forhandle deres renter. Personer med højere indkomster end normalt kan være berettiget til stipendier og stipendier. Ansøgningsprocessen kan også være stressende.

Selv om det kan synes overvældende at få et lån, de mange muligheder kan hjælpe dig med at undgå at komme ind i vanskelige situationer. Det er muligt at spare tid på udkig efter studielån via internettet. Du har en række statsstøttede lånemuligheder, samt private lån fra forskellige banker og private lånebureauer. Du kan have forskellige priser og vilkår, afhængigt af hvordan din kredit vurderes, om det er godt eller ej, og om du er på udkig efter et studielån. Et personligt lån kan bruges til at konsolidere studerende gæld.

oLarge beløb med høje renter. Mange universitetsstuderende står over for flere gæld. Som eksempler kan nævnes USA og Grækenland. Konsolidering kan gøre dine månedlige betalinger mindre, og du kan styre alle dine personlige lån gennem et lån med nul renter.

oSmaller lån med lavere renter. Selvom du måske ikke har så mange penge i starten, vil du sandsynligvis være i stand til at foretage dine betalinger ved graduering og tilbagebetale flere af dine hovedlån.

Lånte udgifter i skoleperioden

Du har fire muligheder for lån, hvis du planlægger at deltage i college.

En Stafford lån var den mest anerkendte og overkommelige lån, indtil Federal Student Aid Act (Federal Student Aid Act) af 1965. Dette lån er tilgængeligt for studerende fra enhver institution.

oGrants til at hjælpe med at betale undervisning

oFederal lån – giver dig et større udvalg af lån

oPrivate lån: Vælg mellem en række private långivere, der vil give dig et personligt lån

OFinansiel støtte eller stipendiestøtte. Dette er en sidste udvej

Der er visse kriterier, som du skal opfylde for at kvalificere sig til et lån. Selv om ikke alle lån skal bruges til de samlede udgifter til skolen, de fleste vil. Det betyder, at du bliver nødt til at tilbagebetale nogle af dine studerende gæld som en del af din uddannelse. I renter, kan du have langfristet gæld, som du har brug for at tilbagebetale flere års gæld, som du akkumuleret, mens du var i skole.

Personlige lån er ikke en mulighed, hvis du ikke opfylder betingelserne for nogen af de subsidierede lån, der er nævnt ovenfor. Personlige lån er normalt meget mere overkommelige end subsidierede lån. Du behøver ikke engang at være studerende i hele din betalingsperiode.

Personlige lån kan også sikres lån. I disse tilfælde skal du stille sikkerhed som et hus eller en bil som sikkerhed. Usikrede lån kan tages ud af dig uden nogen form for sikkerhed. Usikrede lån er vanskeligere at opnå, og de vil blive opkrævet en højere rente.

Personlige lån har mange fordele. Ulempen er dog, at du vil betale tilbage lånet renter. Renten på lånet vil påløbe, selvom du betaler det ud tidligt. Hvis du har god kredit, kan långivere tilbyde dig et personligt lån med en nedre grænse. Nogle gange, hvis dine betalinger er til tiden, kan du få en bestemmelse, der giver dig mulighed for at tilbagebetale lånet tidligere.

Skriv et svar