Kategorier
Blandet

Din ubetingede Kærlighed Self

Hvordan definerer du ubetinget kærlighed? Hvordan ser det ud? Hvor kommer det fra?

For mig er ubetinget kærlighed en sindstilstand, hvorfra der ikke er nogen dom eller forventning af nogen art, og at sindstilstand. Det er en frihed fra enhver dømmekraft og forventninger til andre og en forventning om andres personlige aspekter. Det betyder ingen dom eller forventninger af nogen art fra dig, fra nogen. Men det betyder, at du vil være i en tilstand af ubetinget kærlighed for alle andre.

For mig er der ingen dom fra nogen, der siger, jeg vil have mere af det. Jeg forventer færre af de mennesker omkring mig. Jeg er ikke i stand til at forbinde med denne person. Jeg burde være i kontakt med denne person. Hvorfor kan jeg ikke? Fordi jeg ikke kan. Det kan jeg ikke. Det kan jeg ikke. Ja, kærlighed er gratis, og det er ubetinget, og det er rent.

Fordi vi alle kommer fra den samme kilde, alle ubetinget kærlighed kommer, nogensinde, fra Skaberen. Så hvad vi har, er kærlighed, og vi kan udnytte, at uanset hvad vi ønsker at forbinde med. Sagen er den, at vi ikke savner Sendt dedikerede liv til andre muligheder. Vi savner pointen med at være her. Vi går glip af den totale ubetingede kærlighed, og hvorfor ubetinget kærlighed er tilgængelig for os alle.

De fleste mennesker er ikke fokuseret på ubetinget kærlighed, men de er fokuseret på at have ubetinget kærlighed. Eller også er de samlere af kærlighed. De har lignende tanker, følelser og oplevelser med mennesker, der er i deres liv. De tænker på personen og savner personen, ideen om ubetinget kærlighed. Og så en dag drukner det dem bare. De er tabt i den person, den person med alle detaljer, med en masse kærlighed, virkeligheden i livet, og kærlighed i det. De glemmer personen, og så bliver livet overflødigt.

Det ville være okay, hvis livet handlede om kærlighed, men det er det ikke. Livet handler om overlevelse og søger kærlighed, så vende tilbage til kærlighed. Liv, kærlighed og følelser er en katalysator for tanker, følelser, tanker om kærlighed og hvordan man begynder at elske igen, fordi viden er magt. En sådan viden er ubrugelig uden ærlighed, mod, tålmodighed og tro. Vi kan ikke gøre noget, herunder få kærlighed, uden disse tre egenskaber.

Hvordan ser det ud?

Hvordan opstår kærlighed på en forudsætning om ingen dom? Ved at søge i os selv de svar, vi modtager.

Første svar er, at vi ikke kan elske hinanden, hvis vi ikke føler os elsket. Når vi ikke føler kærlighed, kan vi ikke røre hinanden. Vi kan ikke svigte vores forsvar med en anden person. Derfor opstår kærlighed. Jeg har lært af andre, sandsynligvis fordi de har passeret gennem disse omstændigheder, at min kærlighed kan ske, når jeg kræver kærlighed fra andre, ikke kræve kærlighed fra mig selv.

Når vi praktiserer selvkærlighed, ved at være komfortable med, hvem vi er, ved at føle, at vi kan vælge at elske, producerer dette en frihed fra at føle sig dømt. Accept, men ikke tillid til, at jeg vil blive elsket. Jeg er ikke noget særligt. så hvorfor skulle nogen andre elsker mig. Accept er at give slip på lange holdt overbevisninger og betingelser. Det giver slip på frygten.

Fysiologisk skal vores nervesystem ryddes for at begrænse overbevisninger, følelsesmæssigt slam og slim, når de akkumuleres i os. Når systemet er ryddet, er vi i stand til at opføre os på måder, der forbedrer vores selvkærlighed indefra og ud.

Hold op med at ordne det hele uden for sig selv. Min far sagde engang: “Hvis du bruger det, du ejer, ville du ikke være meget værd.” Med dette mente han, at hvis vi tog skoene af, ville vi ikke kunne gå nogen steder. Det handler om at undersøge og beslutte, hvad der er kærlighed-værdig. Extasuring kærlighed vil stoppe det fra at komme. Det kan også være grunden til, at vi ikke elsker os selv.

Der er nogle aspekter af selvet jeg elsker. Jeg elsker mig selv for den, jeg er. Jeg elsker ‘min hengivenhed til folk.’ Jeg elsker min sans for humor, den måde, jeg bringer letsindighed i en alvorlig situation, og min evne til at græde og grine på samme tid. Jeg elsker min villighed til at elske mennesker på alle mulige måder. Jeg elsker den stille del af mig. Jeg elsker at bo i min krop. Jeg elsker min evne til at leve i nuet, at være til stede i det og i nuet og være okay med det.

Og jeg erkender, at der er mere, jeg elsker. Jeg elsker livet. Jeg elsker at have forhold til mennesker. Jeg elsker evnen til at udtrykke mig. Jeg elsker min evne til at være i ærefrygt. Jeg elsker min smukke kreativitet. Jeg elsker den afslappende del af mig. Jeg elsker at føle mig ydmyg. Jeg elsker styrken til at være bange. Jeg elsker min længsel. Jeg elsker at leve på kanten af noget, at træde ud over det sædvanlige.

Skriv et svar