Kategorier
Nyheder

Boliglån

Home lånekapital og mange andre typer kan være fradragsberettigede. Nogle lån har dog ikke FDIC-garantier som nogle lånekapital. En ting, de har til fælles, er det faktum, at begge typer er sikret ved egenkapital i dit hus.

Dit hjem egenkapital kan beskrives som forskellen mellem den aktuelle værdi af dit hus og realkreditlån beløb. Så dit hjem kunne være mere værd som tiden går. Solvent ejendom værdier vil fortsætte med at stige, så du kan have mere egenkapital over tid. Statistikker viser, at hjem værdier sandsynligvis vil fortsætte med at stige, så du kan have mere egenkapital, end hvad du tror.

Renten kan variere afhængigt af den valgte lånetype. Faste renter tendens til at være den mest populære, fordi der er begrænsninger på, hvordan du kan bruge dem. Men faste renter kan være lavere derefter variabel eller justerbar rente, fordi du kun bliver nødt til at betale det én gang og ingen “forsikring periode” for at forhindre negative virkninger.

Mange billån er fleksible. Du kan sandsynligvis “roll-over” eller “bære tilbage” lånet for så meget som 36 måneder. Du betaler ikke ekstra omkostninger, hvis du gør det. Dette gør det attraktivt, hvis du skal betale ekstra for et køretøj i fremtiden.

Hvis du låner mere end 80% af dit hjem værd, vil du være ansvarlig for pant betaling. Ofte er denne månedlige betaling er meget lavere end dem på et hjem-ansvarlig lånekapital. For at få et lån, bør du bruge dit hjem egenkapital. Du ønsker ikke at miste dit hjem, hvis betalingerne ikke foretages til tiden. Det er helt sikkert bedre end at sælge dit hjem for at få de penge, du har brug for.

Långivere vil have forskellige renter, men de er typisk lavere end andre typer. Långivere er mere tilbøjelige til at tilbyde lavere renter på realkredit, hvis låntageren har en stabil indkomst, en stor egenkapital position og en god kreditvurdering.

Skattefradrag kan ofte opveje hjem ansvarlig låneomkostninger. Så du skal ikke føle, at du snyder regeringen, når du låner pengene. Skatter udgør en væsentlig del af de samlede låneomkostninger.

Hvis hjemmet er din primære bopæl, kan du fratrække renter på hjem ansvarlig lånekapital betalinger. De renter, der betales på boliglån er ikke fradragsberettigede, hvis lånet blev brugt til at købe en primær bopæl.

Et hjem ansvarlig lånekapital er et lån, der er sikret ved dit hjem egenkapital. Lånet vil dog sjældent dække hele beløbet. Det typisk beløber sig til omkring 1-4% af den samlede hjem værdi. Dette er ikke det beløb, som hjemmet er værd. Det kan også bruges til at betale eksisterende gæld. Det kan bruges til at finansiere hjem forbedringer, vedligeholdelse og reparationer, eller betale for årlige regninger.

Forbrugere med masser af gæld er mere tilbøjelige til at vælge hjem lånekapital end andre muligheder. De kan konsolidere al deres gæld med et lån. Det er meget lettere at styre lånene med en månedlig betaling i stedet for flere betalinger til forskellige virksomheder.

Sørg for at shoppe rundt for renten til den lavest mulige sats. Overvej, om du har en tilbagevendende, tilbagevendende kilde indkomst, der er større end hvad dit hjem egenkapital tillader.

Disse lån kan være meget farligt, så det er en god idé, at du har en vis evne til at låne midler til kortsigtede nødsituationer. Hvis du har brug for økonomisk bistand, kan hjem egenkapital være i stand til at hjælpe. Det kan også bruges til at betale dine regninger i tilfælde af at du mister dit job.

Skriv et svar