Kategorier
Nyheder

Affiliate Marketing – 7 væsentlige tips til rigtige begyndere

Ja, kan du tjene penge på affiliate marketing, men du absolut skal gøre din due diligence, før du trækker dig ud til eventyret.

Affiliate Marketing er en fantastisk måde at tjene penge online. Det er attraktivt for det nye, fordi de kan starte deres online-forretning med ringe eller ingen kontant udlæg og fleksibilitet til at arbejde, når de ønsker, og at tjene ubegrænset indkomst.

Men for en person, der ikke er klar til at investere i domænenavn, hosting og indhold til at opbygge en en-side hjemmeside, kan det virke som en skræmmende opgave.

Her er mine 7 væsentlige tips til real begyndere.

1. Vælg en niche. Det er ganske enkelt det emne, De ønsker at fremme. Få specifikke … Opret en liste… Kør trafik til dit websted.

2. Vælg et produkt. En af de enkleste måder at skabe kontanter i de tidlige dage er at fremme en andens produkt – ved hjælp af en af de tilknyttede netværk, jeg nævnte ovenfor.

Selvfølgelig kan du også oprette dine egne produkter og tjenester, men denne artikel handler ikke om det.

3. Opret en squeeze side. Til at begynde med kan du lære rebene med et gratis websted på en side, såsom Squidoo, Hubpages eller Blogger.

Hvad er en squeeze side?

Nå, Squidoo og Hubpages giver dig mulighed for at opbygge det, der kaldes en “squeeze-side” på deres websteder. Det vil sige et simpelt websted på en side, der opfordrer dine besøgende til at tilmelde sig dit nyhedsbrev / ezine eller online tilbud.

Squidoo og Hubpages kalder dette et “indkøbscenter”, og du kan kalde det “opt-in-siden.”. Har du forstået det?

Når nogen tilmelder sig, forventer de normalt en slags nyhedsbrev eller svarer på din “opt-in”-side.

Hvis du bare sprænger dit websted og sender alle til et andet websted på en side, går du glip af gentagne besøgende.

For at tage en anden mulighed kan du oprette en squeeze-side og oprette en lysklemmeside.

Hvad er en lys squeeze-side?

Dette er en simpel en-side hjemmeside, der siger noget i retning af “Oplev de hemmelige teknikker, jeg bruger til at tjene store penge online” og omfatter et link til uanset produkt, du ønsker at fremme.

Det er en god lDemand teknik.

4. Tænk stort. Hvis du bliver god til affiliate marketing, og du vælger en stor billet element, der er en masse store dollar affiliate programmer at vælge imellem

En anden stor billet element, du kan overveje at fremme, er medlemskab websteder såsom sourcing ekspert coaching programmer.

5. Have det sjovt. Have en masse sjov under din rejse som en affiliate marketing, og have det sjovt, mens du gør rejsen. Fordi rejsen er meget hård, og belønningen er ikke altid umagen værd, hvis du ikke har det sjovt.

Have det sjovt, og være parat til at arbejde hårdt og lære nogle nye færdigheder. Det er bare ikke så let, som de fleste siger. Tålmodighed er en dyd i denne branche.

6. Skride til handling. Det er meget vigtigt. Det er her, du enten lykkes eller mislykkes. Klik på et af linkene i min bioboks for mere information om, hvad denne forretning virkelig handler om.

7. Vær tålmodig. Det tager tid at få en masse affiliate salg. Hvis du bare ikke har haft held endnu, være tålmodig. Det vil tage lidt tid at nå dertil, hvor du vil være.

Der er en masse store sigt affiliate marketing fejl, som du virkelig ønsker at undgå at tjene penge online. Dette er en virksomhed ligesom enhver anden virksomhed, og det vil tage nogen tid og kræfter for at tjene en betydelig indkomst.

Affiliate Marketing er en fremragende forretning at blive involveret i, hvis du ønsker at begynde at tjene penge hjemmefra.

Skriv et svar